Exposities

In 2013 heb ik mijn eerst expositie gehouden en dat smaakte naar meer. Mijn meest recente tentoonstelling gaat over het persoonsgebonden budget (PGB). Dit is een reizende tentoonstelling geworden. Eerst in Den Haag, daarna in Rijswijk en er volgen nog een paar gemeenten.

Daarvoor heb ik een expositie gehouden met het thema ‘Last Second’, waarin de laatste seconde van het leven is uitgebeeld. En mijn eerste expositie ging¬†over ‘Puzzled”, de manier waarop mensen¬†omgaan met dat ogenschijnlijk simpel is maar in de praktijk toch ingewikkeld blijkt.

Samen Zelfstandig

Samen Zelfstandig

Dit verhaal gaat over hoe 18 bewoners in staat zijn, door het persoonsgebonden budget (PGB), samen te kunnen leven in zelfstandigheid.

Last Second

Last Second

Carpe diem, geniet van elke dag, volg je dromen en je hart, leef alsof dit het laatste moment van je leven is, bewust van het hier en nu.

Puzzled

Puzzled

Mensen die in een situatie komen dat er iets niet gaat zoals ze hadden verwacht. Het lijkt zo simpel, het kan niet ingewikkeld zijn, maar toch… het lukt niet. Hun uitstraling, houding en blik geven duidelijk aan dat ze Puzzled zijn.