Vandaag eropuit met mijn nieuwe A6500 met SEL1670Z. Wauw, wat een combinatie… 

Het was mistig vandaag in de stad en dat leverde een paar mooie beelden. De combinatie reageert scherp en goed. Beetje wennen na jarenlang een grotere SONY DSLR gebruikt te hebben. De EVF werkt goed – echt beter dan de A77, maar het is even wennen dat je niet door het midden van je camera kijkt. Het schakelen tussen EVF en scherm werkt snel en goed. De instellingen zijn helder; de bediening is intu├»tief (als je Sony gewend bent).

De koppeling met mijn smartphone (voor GPS) werkt ook prima. Goede aanvulling op elkaar. En qua gewicht is het gewoon prettig als je er een paar uur mee door de stad loopt. Dat was met de A77 wel wat anders – niet onprettig – maar na een tijdje merkte je het wel. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”42″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” slug=”A6500,-SEL1670Z”]